Vodičák Android

1978429_778047295540680_2130548432_oVodičák pre android vznikol ako odozva na úspešný projekt pre iOS. Projektu sa chytil Matej. Aplikácia má rovnaké funkcionalit ako iOS verzia. Dostupné testy pre skupiny A, B, C, D a T. Aplikácia vyhodnotí úspešnosť zvládnutia testu, zobrazí nesprávne otázky a vedie akúsi malú štatistiku ako sa uchádzačovi darilo. Testové otázky sú samozrejmé zhodné s vyhláškou, dokonca i obrázky. Tie sme získali od vnuka p. Kružliaka, ktorý tieto obrázky ilustroval niekoľko desaťročí dozadu a dodnes sa používajú. Ako ostatní chalani oboznámil sa s komunikáciu v tíme, riešili sme timemanagmentové otázky a pracovanie na základe už hotového grafického návrhu UI.

Android verzia vodičáka nezožala taký úspech, pretože na Playstore je takýchto aplikácií viac. Dnes má aplikácia cez 3 000 stiahnutí. Pre Mateja to bola dobrá škola a dnes si programovaním už privyrába.

„Projekt Vodičák bola pre mňa jedna obrovská skúsenosť. Keďže to bol môj prvý reálny projekt, tak veľa tých skúseností som nemal, ale spolupráca so Zuzkou a s Peťom bola skvelá. Zistil som ako funguje projekt v praxi, naučil som sa nové technológie ale hlavne získal som prax, čo je dôležité pre každého mladého človeka. Spoluprácu so Zuzkou a s Peťom by som odporučil každému mladému programátorovi, ktorý sa chce stať úspešným a chce niečo dosiahnúť.“ Matej Antoška

download-play-store-600x220